Sva zlodjela HDZ politike i Plenkovićeve vlade

Vrlo neugodan incident uhićenja čovjeka pred malim djetetom koji je bez maske ušao u vlak na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, već danima izaziva različite reakcije.

Istraumatizirano dijete ponovno mokri u gaćice

“Ovim putem izražavam neizrecivu zahvalnost meni nepoznatoj ženskoj osobi koja je smirivala mog sina i barem malo mu umanjila doživljeni šok i traumu. Ali ni to nije dugo trajalo. Osim mene i moj sin je bio žrtva protuzakonitog postupanja policije. Iz ruku te žene policajac uzima moje dijete kao vreću krumpira dok se ono otima, plače i viče. Osim toga, da li je taj policajac obučen za rad sa istraumatiziranom djecom? Koji zakon policajcu dozvoljava da naruši tjelesni integritet mom djetetu? Koji zakon mu dozvoljava da ga pipne, a kamoli da ga podigne dok se dijete koje nije prekršilo niti jedan zakon opire i urla. Iako sam ga tješio moje dijete je još 10 minuta nakon toga plakalo, a još sat vremena bježalo od bilo kakvog kontakta sa policajcima. U ostatku dana 5 puta se pomokrio u gaćice, a sljedeći dan 2 puta. Iako je prestajao piti majčino mlijeko, taj dan je toliku utjehu tražio da njegovom bratu-bebi starom tek 3 tjedna nije preostalo ništa mlijeka, pa ga nismo mogli nahraniti i spriječiti njegovo plakanje. Zaspao je tek u ponoć. Zbog proživljene traume moj sin se uopće ne želi odvojiti od mene. U ponedjeljak je cijelim putem do vrtića plakao da ne želi u vrtić i da želi doma. U vrtiću je toliko plakao da ga nisam mogao normalno ostaviti tetama, već sam i ja sam morao provesti sat vremena s njime u vrtiću. Tijekom tog vremena opet se pomokrio u gaće. A to je treći dan nakon traume koju mu je prouzročila moja hrvatska policija. Ovakvim (ne)postupanjem HŽ-a nismo oštećeni samo ja i moje dijete već i svi putnici u vlaku čijih je pola sata života netko odlučio neopravdano uzeti i pritom ih u tih pola sata nepotrebno izlagati potencijalnoj zarazi.”

Izvor: Dnevno

Ivica Todorić

2sS5tt eSJunphe oungearutr 23s:t0roS0rsreid

· Shared with Public

ZDRAVKO MARIĆ - POVLAŠTENE INFORMACIJE, KRIMINAL I IZDAJA

Poštovane građanke i građani,

Zdravko Marić je nekoliko godina radio u Agrokoru nakon čega je otišao u Vladu RH, u Ministarstvo financija. Danas raspolažemo konkretnim dokazima da je Zdravko Marić zajedno s Andrejem Plenkovićem i „grupom BORG“ bio aktivno uključen u pripremu i provedbu protupravnih radnji u svrhu neprijateljskog preuzimanja Agrokora (PUČA).

Tim PUČEM se raznim akterima omogućilo pribavljanje znatne nepripadajuće materijalne koristi.(u stotinama milijuna eura)

Poštovani, predlažemo da temeljito analizirate dokaze, serijom od 18 mailova u prilogu, koji će vam omogućiti da dobijete potpunu sliku o tim dramatičnim događanjima.

Zdravko Marić je znao za kriminalnu organizaciju pod palicom Plenkovića s osobama izvan institucija RH.

Zdravko Marić je s njima surađivao i dobro je znao da planiraju oteti Agrokor! O tom zločinačkom planu svoje bivše kolege iz Agrokora nije nikada upozorio. Ovdje podvlačim, poštujem i cijenim Marićevo profesionalno zanje, no kada je taj Z. Marić vidio da Plenković i „grupa BORG“ nad njegovim kolegama i njihovom imovinom planiraju zločin, trebao je biti dosljedan i prijaviti ih nadležnim organima. Nije smio sjediti sa zločincima za istim stolom, trebao se je ustati i otići. To bi bilo moralno.

Zašto tada nije bio profesionalan i dosljedan? TO SE ZOVE IZDAJA! Ali to nam istovremeno i puno govori o osobi! Iako u Aferi Agrokor ima mnogo iznenađenja, do prave istine se dolazi, a stvarni šok dolazi tek na kraju.!

Da budem precizan, prije nego Vam prezentiramo dokaze (svi su mailovi izvor - DORH) želim dati informaciju da za Zdravka Marića i druge postoje osnovane sumnja za počinjenje više teških krivičnih djela, za koje provodimo istražne radnje.

Pogledaj mailove i saznaj više na linku: https://bit.ly/2YwXGpP

#Agroko #grupaBorg #politikahr #korupcija #corruption #corruptioncase

HDZ OTJERAO BIRAČE OPORBE, PA DOBIO IZBORE​:double_exclamation_mark:

Analizirao sam potpune rezultate izbora i na temelju konkretnih brojki uvidio da HDZ-ova pobjeda na nedjeljnim izborima uopće nije toliko ni velika ni šokantna. Postoje 3 ključna faktora zašto je HDZ osvojio 66 mandata, a glavni među njima je masovni odlazak mladih iz države. Više ne vrijedi ona “zavadi, pa vladaj”, već “otjeraj, pa vladaj”.

Pogledajte i podijelite dalje

Kad se iz inozemstva odlučite vratiti u Hrvatsku i kad nećete da učestvujete u korupciji. Priča o doktoru Hrgoviću još je jedna tipična hrvatska priča u kojoj se uspjeh ne prašta, stručnost zanemaruje, a svjetska priznanja gotovo ništa ne znače.

https://fb.watch/4vH_atsgNk/

ODE I ĐURO ĐAKOVIĆ - Ivan Lovrinović

U svojoj potpunoj nesposobnosti da sačuva industriju, a posebno onu stratešku, Vlada se oslonila na jedino rješenje - tražiti strateške partnere. Takav pristup potvrđuje da oni u stvari niti nemaju nikakvu ekonomsku politiku i sve je prepušteno stihiji i samosnalaženju.

Đuro Đaković je bio gigant koji je držao veliki dio Slavonije i Bosanske Posavine. Do naših dana je sveden na mali pogon. Nije moglo sve opstati i to je jasno. No, da sada ne može opstati to nije jasno jer je riječ o vojnoj industriji, konkretno o proizvodnji oklopnih vozila, jedinoj u Hrvatskoj. NIgdje takva proizvodnja ne može preživjeti bez pomoći države. Vidimo ovih dana kako se Macron bori i bjesni što je Francuska izgubila posao vrijedan 40 milijardi dolara koji se odnosio na izvoz podmornica u Australiju. Tako rade sve zemlje. Očito osim Hrvatske.

Sada će stvari ići otprilike ovako: prikazati borbu s EU komisijom kao politički užasno teškom kako bi se Vlada zborila da “proda” ĐĐ stranom investitoru. Dug ĐĐ od oko 360 milijuna kuna će država otpisati na naš teret. Kada stranci preuzmu ĐĐ najprije će se riješiti dijela radnika i pogona koji im ne trebaju. Još će od države dobiti raznih pogodnosti samo kako bi ona iz svojih ruku izbacila taj vrući kesten u ruke “strateškog partnera”. Takav obrazac je bio kod Petrokemije kojoj je država otpisala preko 450 milijuna kuna, Plinacro morao smanjiti cijenu transporta plina što inače nije htio ranije i time gušio firmu, cijena plina je smanjena kao ulazna komponenta. Dakle, sve ono što je gušilo Petrokemiju ranije sada je riješeno u korist strateškog partnera.

Tako će Hrvatska ostati bez strateške proizvodnje za svoje oružane snage što nitko ne radi i u slučaju previranja i prijetnje oružanom silom biti ćemo ugroženi.

Prisjetimo se ranijih strateških partnera poput onoga koji je preuzeo HT-a i uz koji smo dugo imali cijene impulsa među najvišim u EU. Sjetimo se Agrokora, iako je riječ o privatnom koncernu, kojega su rastranširali i koji će vrlo skoro ponovo se pokazati velikim problemom ejr tamo nisu riješeni ključni problemi.

I mnoga druga poduzeća su slično završila.

Oni koji izgube posao neće se moći zaposliti u Hrvatskoj jer više nemaju gdje već će morati diljem svijeta jer se tako rješava problem nezaposlenosti u HR. Vlada će se hvaliti da imamo stopu nezaposlenosti 7,5% i prikazivati to kao svoj uspjeh a ona u stvari poput kakve agencije u velikim brojevima izvozi svoje najbolje radnike u najboljim godinama. Na taj način demografski prazni Hrvatsku a naše gospodarstvu čini sve nesposobnijim za ikakav rast i razvoj. To je ocijenila i EU Komisija prije pola godine u jednoj studiji zaključivši da od svih članica EU Hrvatska ima najmanji potencijal rasta i razvoja. Uz sve nabrojano žele što prije uvesti euro u ambijentu ogromne nesigurnosti u EU, svijetu i HR. DA se i oslobode i novca a time i brige za monetarnu politiku i na kraju uistinu ostanu obični statistički ured za EU i oni koji će izvršavati zadatke.

Plenković to intimno zna pa se očajnički koristi obećanjima kojima maše poput šarenih balona u stilu: dolazi nam preko 20 milijardi eura, minimalac će do 2023.g. biti 7500 kuna itd. S druge strane sve mu je potonulo; nije napravio nijednu kuću na Banovini niti u Zagrebu i okolici. Na Banovini su ljudi sami uz pomoć drugih dobrih ljudi napravili dvadesetak objekata. Obnova od potresa pokazuje kao ništa drugo da je Vlada potpuno izgubljena i nesposobna.

Što više problema - više obećanja, a uz to stalno održavati medijsko i epidemiološko nasilje i širiti strah. To je formula za koju se Vlada drži. Mora se ipak jedno priznati; nitko ne zna pričati tako fine priče dok mu zemlja propada, poput Plenkovića.

Hrvati nemojte im nikad zaboraviti prisilu na cijepljenje.

Nakon nekoliko uzastopnih afera u Hrvatskoj.

HDZ VELEIZDAJNIČKA KRIMINALNA SEKTA

Plenkovićev ep o vlastitim uspjesima narušava Most koji ne pristaje na zataškavanje korupcije!

Što god govorio, na što god se osvrtao i referirao u svom stilu, što znači neprekinutom narativu o svojim “uspjesima”, svojim junačkim pothvatima velikog vođe, Andrej Plenković svoj ep obavezno završava tiradom o oporbi, koja remeti njegov uspjeh.

Više ne zna kako bi im priprijetio, pa se, razglabajući sa svojom svitom podanika o kaznenom progonu korumpiranih HDZ-ovaca, dosjetio da počne proganjati oporbu samo zato što govori, ukazuje, razotkriva, istražuje,

a to neminovno rezultira nekom novom HDZ-ovom aferom. I zato bi zauvijek ušutkao one koji kvare njegov junački spjev.

Upregnuo bi sada i represivni aparat da ušutka Most i sve one koji ne žele Hrvatsku punu korupcije, nepotizma, prevare…

Jasno je zašto, pa HDZ bez toga ne može, urušio bi se i propao, budući da ga na životu drže pogodbe, nagodbe, ucjene, umreženost tipična za koruptivnu hobotnicu, kojoj je glava uvijek politički vrh, a krakovi kriminalno podzemlje.

Most se upravo protiv toga bori i neće od toga odustati, ma kakvim se ucjenama i podmetanjima oponenti služili!

Ima toga još

https://fb.watch/nfLrOwIgnF/

Željan Jurlin

Tata od A.P., pričuvni major JNA i djelatnik KOS-a, iskusni partijski operativac te izuzetno pouzdan „društveno-politički radnik“ i član užeg rukovodstva CK SKH- SKJ, regrutirao je na stotine medijskih vojnika. Dapače, na njegove su tečajeve i idejnopolitičke instrukcije u pravilu dolazili „društveno-politički radnici“ iz hijerarhijski najviših kadrovskih struktura bivšeg režima, uključujući i Franju Gregorića.

Grgo Plenković, njegov je stric i kapetan KOS-a, a cijela je obitelj u tijesnoj vezi sa obitelji Knežević. Veljko Knežević bio je pak zloglasni komunistički udbaš, a također i generalni direktor JRT Zagreb.

Andrija Plenković, njegov je djed, na Hvarskoj izbornoj listi JRZ (ekstremna desnica po uzoru na Musolinijevu fašističku stranku).

Izbori u Dalmaciji za Narodnu Skupštinu 1938g. Kotar Hvar: ukupno glasovalo 5.113 glasača.

Jugoslovenska radikalna zajednica nositelja Milana Stojadinovića: 776 glasova; kandidati Pavičić 198 glasova, dr. Josip Avelini 565 glasova i Andrija Plenković 11 glasova.

Udružena opozicija nositelja Vlatka Mačeka: 4.325 glasova.

Je li još nekima nije jasno da ne postoji Plenkovićev hdz, kako to mnogi danas naglašavaju, nego hdz u kojem samo ovakvi i slični kadrovi mogu voditi ovu odnarođenu, nadasve dobro organiziranu, zločinačku organizaciju.

Tata od A.P., pričuvni major JNA i djelatnik KOS-a, iskusni partijski operativac te izuzetno pouzdan „društveno-politički radnik“ i član užeg rukovodstva CK SKH- SKJ, regrutirao je na stotine medijskih vojnika. Dapače, na njegove su tečajeve i idejnopolitičke instrukcije u pravilu dolazili „društveno-politički radnici“ iz hijerarhijski najviših kadrovskih struktura bivšeg režima, uključujući i Franju Gregorića.

Grgo Plenković, njegov je stric i kapetan KOS-a, a cijela je obitelj u tijesnoj vezi sa obitelji Knežević. Veljko Knežević bio je pak zloglasni komunistički udbaš, a također i generalni direktor JRT Zagreb.

Andrija Plenković, njegov je djed, na Hvarskoj izbornoj listi JRZ (ekstremna desnica po uzoru na Musolinijevu fašističku stranku).

Izbori u Dalmaciji za Narodnu Skupštinu 1938g. Kotar Hvar: ukupno glasovalo 5.113 glasača.

Jugoslovenska radikalna zajednica nositelja Milana Stojadinovića: 776 glasova; kandidati Pavičić 198 glasova, dr. Josip Avelini 565 glasova i Andrija Plenković 11 glasova.

Udružena opozicija nositelja Vlatka Mačeka: 4.325 glasova.

Je li još nekima nije jasno da ne postoji Plenkovićev hdz, kako to mnogi danas naglašavaju, nego hdz u kojem samo ovakvi i slični kadrovi mogu voditi ovu odnarođenu, nadasve dobro organiziranu, zločinačku organizaciju.

Hrvatska vlada je vlasnik HRT-a i APIS-a

Gabrijela Žalac, bivša Plenkovićeva ministrica, priznala je na sudu kako je preko veze sredila polaganje državnog ispita za svog brata.

Brat joj je inače zaposlen na visokoj funkciji kod Tomaševića što dovoljno govori o sprezi HDZ-a i stranke Možemo.

Naravno, bivša Plenkovićeva ministrica Gabrijela Žalac je dobila samo uvjetnu kaznu. Naravno, brat joj je ostao zaposlen kao da se ništa nije dogodilo.

Da živimo u normalnoj državi, bila bi kažnjena i Žalac kao i svi koji su bili uključeni u kriminalne radnje. Brat bi joj dobio ekspresni otkaz, morao bi vratiti sve plaće koje je dobio kao javni zaposlenik i još bi dodatno morao platiti masnu kaznu (ili provesti neko vrijeme iza rešetaka). Međutim, živimo u europejskoj Plenkovićevoj Hrvatskoj. Ovdje ne budu kažnjeni niti ljudi koji uzmu milijarde i koji posjeduju nekoliko stotina nekretnina.

Zato mi je smiješno kada pročitam susjede iz Srbije, BiH i Makedonije koji misle da će im ‘‘EU uvesti reda’’ i da se ‘‘neće moći krasti kad Švabo dođe’’. LOL!

U Hrvatskoj se nikad više nije kralo, nikad se javnije nije kralo, nikad pravosuđe nije bilo gore nego otkako smo ušli u EU. To je i logično. EU je u RH na vlast postavila svoje ljude kojima je dala odriješene ruke da mogu krasti svoj narod i uništavati mu budućnost dok god budu provodili naredbe iz Brisela. Pa neće Brisel kažnjavati svoje ljude (poslušnike) zato što su ukrali par milijardi eura hrvatskoj sirotinji. Pih! Fućka se njima iz Brisela za hrvatsku sirotinju i za milijarde. Pa nije Brisel u Hrvatskoj zato da bi uvodio red i da bi naše društvo bilo poštenije i uređenije nego je Brisel (kao i svaki okupator) tu da pljačka i da izvlači hrvatske resurse.

Branimir Glavaš

Danas je 14 godina od smrti hrvatskog generala Đure Brodarca u Okružnom zatvoru u Osijeku. Ubila ga je HDZ- ova vlast države koju je stvarao. Samo ću podsjetiti do sada nepoznat detalj hrvatskoj javnosti, da sam se u to vrijeme pred njegovo uhićenje nalazio u zatvoru u Zenici, ali sam bio obavješten kako će za manje od mjesec dana biti uhićen od strane hrvatskih represivnih tijela. Iz zatvora u Zenici, poslao sam mu “kurira” u osobi Ivana Drmića da ga obavijesti o njegovu uhićenju. Drmić je otišao u Sisak izvjestio ga o mojoj poruci i tom sam prilikom posljednji puta u životu sa njime telefonski razgovarao i osobno ga upozorio. Nije mi vjerovao, ali su se moje informacije pokazale točnim. Prije isteka mjesec dana Đuro je bio uhićen u Filip Jakovu i prebačen u osječki kazamat. Počivaj u miru hrvatski ratniče i generale!

LOČIN NAD HRVATIMA

PLENKOVIĆEVSKO-MILANOVIĆEVSKE STRUKTURE SPRJEČAVAJU PRAVEDNOST

SLUČAJ BOROVA SELA I MNOGIH DRUGIH

O cijenama u Hrvatskoj zašto su visoke