Ivana Prgomet i portal 24Sata.hr lažu o Thompsonu
Izgleda da nekome nije ništa sveto. Kao što su nam neki kreirali Krvavi Uskrs na Plitvicama 1991 tako nam je za ovaj uskrs Ivana Prgomet predstavila svoje laži na portalu 24 sata. Neću ulaziti u to zašto Ivana Prgomet laže za Uskrs i zašto je svoje laži fokusirala protiv hrvatskog najpopularnijeg pjevača Thompsona. Umjesto toga ću jednostavno dokazati da je lagala.
Na portalu (24sata.hr) možete pogledati kako je počelo njeno pljuvanje po Thompsonu. Dok sam čitao stekao sam utisak kao da se želi prikazati da je on nešto ukrao pa zbog toga ima neke posjede. Za one koji malo bolje poznaju povijest Thompsona, koji vole njegovu muziku, koji se još uvijek sjećaju što je 90tih značilo braniteljima „Za Dom“ i Čavoglave je ubačena i lažna fotografija kako on za vreme korizme peče velike količine mesa.
Ne zna se zašto bi tako nešto sotonističko Ivana Prgomet napravila uoči uskrsa ali je na portalu uspjela dobiti oko 200 uglavnom negativnih komentara o Thompsonu. Manje-više ispada da on nije Kršćanin i da se samo tako predstavlja da bi uzimao novac od svoje publike. Naravno drugi portali prenose i šire te laži dalje po internetu.
Po Facebook stranicama su se pojavili komentari da je slika foto montaža. Nisam mogao vjerovati da bi netko mogao tako nešto napraviti Thompsonu pa sam se odlučio ići jedan korak dalje i provjeriti.
Ustanovio sam da je na portalu uistinu lažna slika
Originalna slika je stok slika koja se može kupiti za potrebe, i zasigurno je da je neka izgubljena duša uživala i odsjekla foto montažom Thompsonu glavu i zamijenila je na slici da bi mu napakostila.
Nije to prvi put da se na takav način širi mršnja prema Thompsonu,
pa da se podsjetimo;
Srpsko narodno vijeće sa svojom skandaloznom naslovnom om stranicom u Novostima, broj 750. od 2. svibnja 2014. godine, prikazuju kako srpom kolju hrvatskog glazbenika i branitelja Marka Perkovića Thompsona.